tisdag 9 december 2008

Vinn Julskinkan

Hej alla trollare

Har under de senaste dagarna fått många förfrågningar angående
”vinn julskinka” tävlingen. Detta glädjer mig mycket.

Tävlingen uppkom förra året. Detta för att vi som fiskar skulle få ett tillfälle att ta en varm kopp glögg och ljuga lite efter fisket. Även för lag som inte har tävlat så mycket skulle få testa på att tävla under lite mer avslappnade former. Ni som är nya inom trollingtävlingar ta tillfället och prata med de mer erfarna teamen. Jag lovar er att alla är trevliga och hjälper er så gott de kan till att lura fisken till hugg. Specielt under en sådan här nöjestävling.

Kostnaden på tävlingen kommer att förbli 0 kr. Jag kräver inget av mina deltagande team! Önskar sedan någon att skänka pengar till någon laxfond är det upp till var och en. För övrigt en mycket bra ide. Glöm inte att kasta en slant i rampavgiftslådan och parkera ”snyggt”.

Jag kommer inte kontrolera start eller målgång. Finns ändå ingen som fuskar. Detta är som en vanlig trollingtur fast med lite mer spänning. Jag kommer inte hålla koll på om alla team har kommit i hamn eller har åkt hem tidigare så kom ihåg att lämna vanlig rapport hemma så någon har koll på om ni saknas.

Anmälan är först och främst för mig att veta hur många som startar så jag vet hur mycket glögg jag ska värma :-)

Rapporter på sjön om vikt via VHF vore skoj. För att veta vem som leder. Har ni inte VHF skicka ett sms (0709283552) till mig så ropar jag ut er fisks vikt. OBS: Detta är inget krav men en önskan.

Ser fram imot att ha en trevlig dag på sjön och en ännu trevligare pratstund efter.

Niklas
Slasklag1
FK-Trollspöt