tisdag 17 juni 2008

högoddsaren gick in.........


Bävern visa var skåpet skulle stå. 3-1-0. Jag börja med att slita rodret från kaptenen för att låta honom fiska lite. Första två släppen plocka bävern 2 fiskar på varje. Börja bli orolig och boxa big fram och gjorde ett släpp. Direkt en fin bleka. Börja ju bra. Sedan var det förnedring. "Fjoll" Martin och bävern bara hivar upp fisk som jag får rensa och sedan tappar över bord. Sorry.


Lagom till att vi ska åka hem hittar vi ett torskstim. Lite större fisk. Jag bommar 2 fina medans Martin tar fram rutinen och krokar dem snyggt.


först: bävern

störst: Martin

flest: bävern

flest arter: bävern
Inte nog med att betersexperten förlorar i fiske vinnner Italien. Skit dag :-)
/ N

Ny batalj med Torskprofesorn

Jag idag ska jag piska Martin i havsfiske. Har varit på kinnevikens fritid och handlat tackel. Satt igår och knöt på beteslås på dem så att det går snabbt att byta till ett nytt. Ska fiska utanför reningsverket i oslo. Känns så där bra men ska tydligen vara bra fiske där. Vad gör man inte när man är fiske-kåt.

I dag har vi tydligen med oss en bäver i båten (i teknade filmer pratar alla bävrar värmlänska). Alltid sköj med lite nytt fölk att tjöta höl i huvudet på. Har fått förklarat för mig att jag tjötar mer än jag fiskar :-)

Resultat medelas imorgon:
För att spela på matchen se www.unibet.se

/N