fredag 16 april 2010

tävling nästa helg?

Hej alla läsare. Vad händer med kinnekulleträffen? Räknar dom så iskallt med att isen kommer att vara borta nästa fredag? Eller kommer vi bli informerade på kaptensmötet att vi ska vänta en dag för att se om isen försvinner. Saknar info på deras hemsida. Knepigt med så dåligt informations flödet på en så annars perfekt anornad tävling. Måste vara en miss.

Båten är på servis och spöna och beten är inställda hos håkan= servis. Han klarar aldrig att låta bli dom utan att smörja, byta lina och vässa krokar. Tur att vi har dig håkan.

Trosspojken Andreas stillar sitt trolling sug genom att åka till hemliga vatten och fiska utan oss!!! Vad är det för jävla sätt. Fy dig Andreas

själv sitter jag på traktorn och kör skit. Jobbigt när man från hyttfönstret kan se vänen ligga blank. För övrigt har Laxbonnen med Skaraborgs dyraste stutsare varit och målat om vår Ford till någon Äcklig grön färg. Är tydligen någon typ av ljudisolerande färg eftersom jag nu mera kan sitta i utan hörselskydd. Ok gud kan vara grön. är ganska nöjd med nyköpet.

Räknar med trolling innom kort. Någon som har gott om löjor så kan jag köpa en ica kasse.

/N