torsdag 6 mars 2008

Grejerna är i sjön

Prata med en Håkan som prata i en telefon 93 med en halv Skogaholmslimpa i halsen. Grejerna är i. Tydligen kör de bara plast. Matrial/wobblerdisignern har krävt secritessavtal av håkan för att visa vad han har på sin sida. Tydligen fans 7 båtar i spiken vid start. Baronen, Grogg och rio är några av dem. Följ dem på deras bloggar, se länkar. Mer info kommer under dagen

Fiske den 7 mars



Imorgon fredag kommer Håkan med gästfiskare Andreas och Johan fiska. Andreas (alias slasklagets matiralare/wobblerdesigner) har lovat värdspremier på den nya uv-wolbblern. Ska bli mycket intresant om denna skapelsen kommer att locka eller skrämma fisken. Synd att man inte har fått tummen ur och köpt en undervattenskamera. Ska fixa det snart. Allt för att våra läsare! Ser fram imot många MMS imorgon. Vem vet han kanske tar och följer gödselluktspåret. Ska tydligen vara vinstgivande att följa efter den båten :-)
Själv har jag så mycket att göra så jag måste vara kvar i Norge och jobba (lite tid över till att modda hindens bild, sorry).
Skit fiske på er alla som ska ut i helgen