onsdag 17 september 2008

Man har en snäll far

Efter en höst med mycket trevlig duvjakt på grannens ärtmark var önskan att ha ärtor även på våra marker. Växtföljden tillät inte någon ärtsådd. Men nu har tydligen en del av farfars fruktträdgård bearbetas för ärtsådd. Den kommer förmodligen bli en grym plats med massor med höga träd och lämpliga buskar för att bygga skydd. Ser fram imot detta.



Mina två arbetsmyror (homebitches) jobbar vidare på båten. Nu är båten målad. Länspump är monterad. Ny trollingbar är tillverkad. Dock krävs en ingenjörs kunksap för att lösa masten och bränsletankens mysterium. Detta blir till att fixa nästa fredag. Denna helgen ska jag göra livet hopplöst för kusinen i stockholm. Jag ska dra med honom till berras nya stoooora butik och en jaktbutik på södern. Det ska bli skoj (inte för honom :-) ).



När båten blir Klar ska den testas. hoppas på fint väder under kommande vecka så sådden är klar när jag kommer hem. Då ska det trollas. Annars får jag sitta i småbåtshamnen och meta löja när traktorn inte går.



/N

















a href="Följ'>http://www.bloggkoll.com/blogg/6662/slasklag1?claim=m0dvc92yb9g" 6662 blogg www.bloggkoll.com http:> min blogg med bloggkoll>
Följ'>http://www.bloggkoll.com/blogg/6662/slasklag1?claim=m0dvc92yb9g" 6662 blogg www.bloggkoll.com http:>